Kirjaudu sisään

Kymenlaakson kirjailijat -matrikkeli esittelee kymenlaaksolaisia kirjailijoita, runoilijoita ja näytelmäkirjailijoita. Mukana on niin ammattikirjailijoita kuin harrastajakirjoittajiakin.

Kirjailijoita voi hakea pikahaun tai tarkennetun haun kautta.

Kirjailijoiden tiedot on saatu kyselyllä, jonka lähetimme tiedossamme oleville kirjailijoille. Mukana on myös edesmenneitä kirjailijoita, joiden henkilötiedot ovat kirjallisuudesta.

Kymenlaaksolaiseksi on katsottu henkilö, joka on asunut maakunnassa noin kymmenen vuotta ja julkaissut vähintään yhden kaunokirjallisen teoksen. Mukaan on otettu myös elokuvien tai näytelmien käsikirjoittajat, omakustanne- ja sarjakuvakirjoittajat. Kaunokirjallisena pidämme kirjaa, joka on kirjastossa sijoitettu kaunokirjallisuuden luokkaan. Tämän määritelmän ulkopuolelta mukana ovat vielä aforismien sekä pilakuvakirjojen tekijät.

Tämä tietokanta ei ole täysin kattava tai täydellinen, varsinkaan niiden kirjailijoiden osalta, jotka eivät ole ammattilaisia. Siksi antamasi palaute on tärkeää. Jos huomaat, että joku mukaan kuuluva kirjailija on jäänyt tietokannan ulkopuolelle, ota yhteyttä.

Kymenlaakson kirjailijat -matrikkelin rekisteriseloste ja tietojärjestelmäseloste.

Yhteystiedot

Sähköposti: kirjasto (ät) kouvola.fi
Puhelin: 020 615 7494
Osoite:
Kouvolan kaupunginkirjasto
Kirjailijatietokanta
PL 33
45101 Kouvola

Päivitetty 15.12.2017